Patricie Pagáčová se vrací po pěti letech do Ulice natrvalo : Terezu čeká těžké období

27084
Sdílejte

Hereččina osobní výzva

V soukromém životě Patricie Pagáčová také neprožívá jednoduché období. Nedávno se rozešla se svým manželem Tiborem, což bylo pro ni velmi emotivně náročné. Nicméně místo toho, aby se stáhla do ústraní, rozhodla se vrhnout do práce a přijmout návrat do seriálu jako novou výzvu. „Já to v sobě mám jako uzavřenou kapitolu, nemám v plánu se vracet,“ řekla před dvěma lety pro Blesk. Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy.

„I když jsem to neměla v plánu, tak když mi tvůrci zavolali a poprosili mě o to, věděla jsem, že musím… pro vás diváky, pro Terezu, pro Gábinu a navíc, tenhle seriál navždy bude v mém srdci, to je přeci jasný. Tak doufám, že budete mít radost z grande finále před prázdninami,“ přiznala se seriálová Tereza.

Co očekávat dál?

Finále sezóny slibuje být jedním z nejdramatičtějších a nejdojemnějších za poslední roky. Svatební den Gábiny a Jirky přinese nejen romantické, ale i napjaté chvíle. Bude zajímavé sledovat, jaké další výzvy Terezu i ostatní obyvatele Ulice čekají.

Diváci se tedy mají na co těšit. Návrat Terezy Kučerové do Ulice slibuje nejen napínavé dějové linky, ale především návrat oblíbené postavy, která si získala srdce mnoha fanoušků. Jak dopadne svatební den a co vše se ještě během večera odhalí? To uvidíme v nadcházejících dílech populárního seriálu.

Seriál Ulice můžete sledovat každý všední den v podvečer na Nově a s týdenním předstihem na Voyo.

Kam dál?

Předseda slovenské vlády Robert Fico bude mít po květnovém atentátu trvalé následky

Sestra zesnulé Victorie (†40) zveřejnila dojemnou vzpomínku na sociálních sítích. Řekla, co bude s dětmi…

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová odtajnila, co znamená její tetování. Na paži má nápisy v arabštině

Uplynulo15 let od smrti Michaela Jacksona. Spolu se smutným výročím vyšlo najevo tajemství

Jak princezna Kate zvládá následky chemoterapie: Stylistka popsala smutné detaily

Další články