Jak je na tom po dvou letech v komatu Josef Laufer prozradila česká zpěvačka…

13654
Sdílejte

Po více než dvou letech, od kdy se Josef Laufer (83) rozhodl podstoupit operaci srdeční chlopně v pražské Nemocnici na Homolce, je stále v komatu.

 Věřil, že po operaci se jeho zdravotní stav zlepší. Během operace však došlo k zastavení srdce, ai když se jej lékařům zakrátko podařilo nastartovat, začaly mu selhávat jiné tělesné orgány, a proto se zpěváka rozhodli uvést do umělého spánku. Po čtyřech měsících od operace se sice částečně probral, ale na nikoho nereaguje, nekomunikuje, ani se nehýbe.

‚Pravidelně otce navštěvuje a kontaktuje se přitom s lékaři jeho jediná dcera Ester Lauferová (53), která informuje čas od času o jeho stavu i veřejnost prostřednictvím médií.  „Kdyby se stal zázrak a otcův stav by se radikálně zlepšil, tak mi věřte, že byste se to rychle dozvěděli. Jeho stav je ale stejný. Není to horší ani lepší. Rozumím tomu, že se o něj veřejnost zajímá, ale žádné novinky nejsou,“ i nedávno odpověděla na otázky zpěvákova dcera.

Kam dál?

Moderátorka Petra Svoboda (41) se ve strašnickém krematoriu rozloučila se svým manželem Ondřejem Křivkou (†38)

Jiří Krampol je upoutaný na lůžku. Nečekané komplikace

Mahulena Bočanová je velmi zoufalá kvůli své dvaadvacetileté dceři Marině : Musela ji oživovat a prosí o pomoc

Vzpomínáte na Elišku z oblíbené pohádky Zdeňka Trošky Princezna ze mlejna ? Takto vypadá Andrea Černá po 30 letech

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Další články