Znechucený Jakub Prachař: Hanychová namočila jejich dceru do nebezpečného byznysu. Bude se soudit?

54138
Sdílejte

Herec, moderátor a muzikant Jakub Prachař, jak ho neznáme. Promluvil o tom, proč se zlobí na exmanželku Agátu Hanychovou.

Umělecký talent se v rodině Jakuba Prachařa dědí z pokolení na pokolení, ale on tvrdí, že na výběr povolání to u něj nemělo vliv. „Každý je přece originál. Mě nikdo nikdy do ničeho nenutil,“ zhodnotil pro PLUS 7 DNÍ. Pokračovatelem rodu bude podle všeho i jeho dcera Mia, která se mu narodila ve vztahu s influencerkou Akátou Hanychovou(37). „Ráda se předvádí, tančí, výborně zpívá… Geny se u ní projevují dost jasně. Uvidíme, jak se to vyvine,“ uvažuje její otec. Rozmluvil se také o aktuální přítelkyni, mladičké balkánské herečce Sáře Sandevové (24). V rozhovoru se JAKUB PRACHAŘ (39) vyznal i k vřelému vztahu ke Slovensku, který zdědil po babičce. 

Jakub, pocházíte z umělecké rodiny, ze slovenské strany jste dokonce potomkem významné slovenské divadelníčky Marie Bancíkové. Víte o tom?

Takto daleko náš rod neovládám, ale samozřejmě o slovenských předcích vím. Musím se zeptat babičky, jestli tady ještě někoho máme.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články