Další miminko?! Mladá manželka 88letého nevěrníka Jana Saudka šokovala!

61409
Sdílejte

‚Pavla musela před necelými třemi lety spolknout i to, že se mu narodil syn se slovenskou právničkou. “ Tama dáma si to dítě upřímně přála, je to starší žena, je mu 37 let… Má nejvyšší čas! Má sice dva doktoráty, ale pokud to chtěla, tak jen blázen by odmítl. Je z umělého oplodnění, protože já jsem každý večer ožralý a neschopný do té dívky např*at,“ vyjádřil se o mladé ženě skutečně otřesně tento stařec, snad to myslel alespoň trochu sarkasticky. Saudek tvrdí, že při tom všem ale Pavlu miluje naplno, ale zároveň nechápe, kde je problém, když přece „vše platí jako najatý“.

Pavla ustála i toto Saudkovo cynické prohlášení a zdá se, že s ním nadále hodlá vydržet. Ale ještě více šokovala slovy o tom, že by přijala i další dítě. Ráda odpovím, že ráda. Dokážu si představit, že jedno, dvě, tři , ale myslím, že mi ubíhá čas, že tam už mnoho příležitostí není a nechci se rouhat, mám tři zdravé děti, a to je dost v rámci štěstí „Za tři jsem ráda, ale kdyby bylo čtvrté, páté a šesté, tak se nebudu bránit,“ odpověděla překvapivě po všem tom, co si se stárnoucím manželem užila. “ No tak nebylo to tak úplně snadné vždy, ale v jeden moment jsem si řekla, že ty ženy kolem nic moc neznamenají, že on se vždy vrátí. Říkala jsem si, že jednoho dne nepřijde, ale zatím se to nestalo a teď si troufám říci, že se tak už nestane.Jsem ta, co vydržela,“ konstatuje Pavla, ale jestli má takto vypadat manželské štěstí, je sporné.

Kam dál?

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Legendární herečka Jiřina Bohdalová slaví 93 narozeniny

Další články