Další miminko?! Mladá manželka 88letého nevěrníka Jana Saudka šokovala!

61411
Sdílejte

‚Přestože je Saudek známý nevěrník, snad přímo zvrhlík, jak ho mnozí označují, od své výrazně mladší manželky vyžaduje absolutní věrnost. To, že on plodí děti na všechny strany je vedlejší, má jich prý 15 či 16, ani sám neví, a jeho pravnuk je starší, než nejmladší dítě. S Pavlou má tři děti, ale pořádně překvapila tvrzením, že by prý přijala i další.

 

Svojský umělecký fotograf Jan Saudek, který se proslavil typickými kolorovanými fotografiemi ženských těl všech tvarů, ale především kyprých, přežil nespočet avantur, údajně is vlastní dcerou. I když o tom jistě jeho současná manželka dobře věděla, kromě jeho světové slávy a uznání, možná i právě jeho hypersexualita a do jisté míry zvrhl, ji magicky přitahovala. „Zažila jsem toho dost, v jednu chvíli mě z toho osvobodily děti, na které jsem se mohla vymlouvat, abych nemusela být svědkem jeho avantur. Je jednodušší to nevědět,“ svěřila se před časem v televizním pořadu Povídej .

Kam dál?

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Další články