Agáta totálně pobouřila matky holčiček! Chce sem přinést kontroverzní trend z USA ?

10398
Sdílejte

Možná i proto začala uvažovat o tom, že její další aktivita po porodu se bude týkat organizace soutěže krásy pro holčičky. Není však zcela jisté, jestli je to právě v této době ta nejlepší myšlenka, a to z několika důvodů. Snad nejcitlivější otázkou jsou různé nehezké kauzy z USA, kde má tato soutěž kořeny az holčiček dělají na soutěžích kopie dospělých žen.

Od myšlenky k její realizaci není u Agáty Hanychové nikdy daleko. Nápad se soutěží Miss pro holčičky se proto snaží co nejrychleji odkonzultovat s jejími sledovatelkami na Instagramu. „Přihlásili byste své děti do soutěže Miss? Týkalo by se to holčiček ve věku 6 – 12 let,“ položila první otázku o jejích představách o co jde is vymezením věkové kategorie. „Pokud by byl zájem, tak bych něco takového chtěla zorganizovat,“ vzápětí se přiznala, že to má už v plánu. Zajisté by ji v tom její partner Jaromír Soukup podpořil a pravděpodobně by ji s tím projektem i pustil do pořadu jeho televize.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články