Zemřela seriálová hvězda! Dva roky bojovala s rakovinou, ve věku 45 let jí podlehla

9538
Sdílejte

Ačkoliv Annie Wersching diagnostikovali rakovinu již v roce 2020, rozhodně to nevzdávala a bojovala nejen o zdraví, ale také o své místo před kamerou. Nadále hrál ve významných rolích, například v seriálech Star Trek: Picard a The Rookie. Bohužel, i přes obrovský optimismus se jí nepodařilo nerovný boj s rakovinou vyhrát.

Herec Stephen Full, Werschingové manžel, vydal prohlášení pro HollywoodReporter , ve kterém potvrdil její úmrtí. “ V duši této rodiny dnes vznikla obrovská díra. Zanechala nám však nástroje k jejímu zaplnění. Našla zázrak v tom nejjednodušším okamžiku. Nepotřebovala hudbu, aby mohla tancovat. Naučila nás nečekat na dobrodružství, které si vás najde. ‚Jděte ho najít. Je všude .‘ A my ho najdeme,“ zní srdceryvné rozlučkové vyjádření manžela zesnulé Annie.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články