Anička Slováčková (28) znovu trpí rakovinou, nad kterou už jednou vyhrála

23771
Sdílejte

Zpěvačka Anna Julie Slováčková (28) šokovala své fanoušky, když oznámila, že rakovina, se kterou v minulosti několikrát bojovala, se vrátila. Nyní si všichni upřímně přejí, aby se jí podařilo latentní nemoc znovu překonat.

„Bude to doják,“ oznámila Anička před koncertem s kapelou Aura v Lucerně 4. října. Představení se vydařilo, jen o den později Slováčková přiznala smutnou zprávu, která se v jejím životě stala. Zveřejnila to na Instagramu. „Vyhrál jsem to poprvé – jsem si jistý, že to zvládnu i napodruhé. Jen jsem vám to chtěl říct po včerejším křtu v Lucena Music Baru… Nechci se tím zabývat Něco, co bylo až do toho dne pro mě tak důležité a že jsem se tak tvrdě připravoval tak dlouho… Taky jsem doufal, že můj první příspěvek po celé této nádherné noci bude o něčem jiném, ale každopádně je to venku Samozřejmě se k tomu musím vyjádřit.. jeden znamená…a něco nad nebo pod věcmi se mění, takže když jsem měl slavit desku 9. srpna a když vyšel nový klip, potvrdili, že se mi vrátila rakovina a nebyl žádný zájem slavit. Měla jsem pocit jako hrozný vztek. A samozřejmě strach,“ přiznala Anička.

„A taky mám pocit, že jsem všechny zklamal… Nechci v nikom vzbudit strach a nechci, aby návrat rakoviny vypadal jako pravidlo. Není to pravidlo. Tentokrát se to ustálilo v plicích… Ale pořád jsem připravená znovu bojovat. Alespoň dnes jsem na ten boj trochu připravená,“ pokračovala ve své dojemné zpovědi.

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články