Fantastické, krémové kostky z listového těsta plné skvělého ovoce. Jednoduše vynikající !

1746
Sdílejte

Vložte zpět do předehřáté trouby a pečte 15 – 20 minut.
3. Mezitím připravte krém. Želatinu namočte podle pokynů na obalu. Smetanu vyšlehejte do tuha a po částech do ní vmíchejte přírodní jogurt. Opatrně promíchejte a nakonec přidejte želatinu.
4. Část krému rozetřeme na těsto, navrstvíme jahody a zbytek krému rozetřeme na vrch. Druhý plát těsta upečte dozlatova a položte na něj. Nakonec posypeme moučkovým cukrem.
DOBROU CHUŤ!

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články