Fantastické, krémové kostky z listového těsta plné skvělého ovoce. Jednoduše vynikající !

1744
Sdílejte

Postup:
1. Listové těsto rozválejte na tenko, rozřežte na polovinu a jednu polovinu pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 5 – 7 minut. Nezapomeňte listové těsto popíchat vidličkou, aby se na něm během pečení netvořily bubliny. Odstraňte ho a nalijte na něj ořechovou směs.
2. Bílky vyšlehejte s cukrem do tuha, poté po jednom přidávejte žloutky a po každém žloutku dobře vyšlehejte. Smíchejte ořechy, mouku, prášek do pečiva a nahrubo nastrouhanou čokoládu a přidejte. Promíchejte dřevěnou lžící a rozetřete na listové těsto.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články