Herečka Jana Šulcová dodnes bydlí v legendární vile z komedie S tebou mě baví svět : Takto tam nyní vypadá !

25052
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Postupně se herečka opět dala dohromady, nad vodou ji drželi její dcery a jistotu domova, který se jí po rozvodu zhroutil, pro ni opět začal představovat její dům. Jana Šulcová v něm za ta léta ani příliš mnoho věcí nezměnila, nepovažuje to za nutné, nechává udělat jen nutné opravy. Například i dnes vaří ve stejné kuchyni jako před lety.

Pro herečku Janu Šulcová je dnes její dům oázou klidu a jistoty, tady se cítí bezpečně. V létě relaxuje v zahrádce, kterou si zútulňuje podle svých představ. V domě má i věci pro ni obzvlášť vzácné, například obraz – autoportrét starší dcery Terezy, která jí jako desetiletá nakreslila svou podobiznu. A za porod mladší dcery Rozálie dostala Jana od manžela vzácný hrací strojek s nahrávkou sboru z Prodané nevěsty Bedřicha Smetany a Kde domov můj. Tyto věci herečka opatruje v domě dodnes.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články