Skandál prince Andrewa měl temné pozadí! VYDÍRÁNÍ královny?!

11238
Sdílejte

Ve světě mocných snad až příliš často jako by chybělo alespoň nějaké morální tabu, jak to dosvědčuje i případ britského prince Andrewa (62).

Jeho kauza se zneužíváním nezletilé americké dívky ho však stála příliš, samotná britská královna, jeho matka, ho proto zbavila královských povinností a vojenských titulů, na kterých si obzvláště zakládal. I jeho bratr, král Karel III., je neoblomný a nejeví žádnou ochotu v tomto směru něco měnit. Andrew má však i své zastánce.

‚Britskému princi Andrewovi pýcha určitě nechybí. Byl miláčkem své mámy, britské královny Alžběty II., a vždy to patřičně i využíval. Přestože byl až třetí v pořadí na trůn, pokusil se prý zneužít svá privilegia až natolik, že královské matce údajně předestřel návrh, jak staršího bratra odsunout z jeho pozice prvního následníka trůnu. To už však bylo za mírou tolerance královny Alžběty II., ba ji to prý až rozhořčilo. Přesto ale nijak neusnadnila nástup na trůn svému nejstaršímu synovi, že by se vzhledem ke svému pokročilému věku vzdala dobrovolně trůnu. Musel si počkat dlouhých 74 let.

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články