Veškerá tato nádhera je z 1 těsta: Univerzální medové těsto na vánoční pečivo – cukroví z něj objednávají i na svatby !

11195
Sdílejte

Rozpuštěnou tmavou a bílou čokoládovou polevu

Barevné zrníčka nebo dražé

Pokračování na další straně

Postup:

Změklé máslo vyšleháme s cukrem. Pak přidáme i citronovou kůru.

Přidáme vanilkovou esenci, med a prošleháme. Pak jeden po druhém vyšleháme vejce a žloutek.

Nakonec vmícháme prosátou mouku s práškem do pečiva – po částech. Vymícháme jednotné těsto, které zabalíme do fólie a dáme alespoň na 1 hodinu odpočívat do chladničky.

Potom těsto rozdělíme na 4 části, každou rozválíme na pomoučeném vále a vykrajujeme – z každé části těsta můžeme vykrojit jiné tvary.

Pečeme při teplotě 170 stupňů 15-18 stupňů.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články