Pečené karbanátky v omáčce: Ještě jsem nejedla nic lepší z mletého masa, chuť překvapí i náročné strávníky !

7070
Sdílejte

 

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Cibuli nakrájíme na drobno, mrkev nastrouháme na jemno. Smícháme je s masem a zbytkem surovin. Dochutíme a mokrýma rukama tvoříme mini karbanátky.
foto
2. Papriku a cibuli nakrájíme na proužky, rajčata na polovinu . Pivo smícháme s kečupem, hořčicí, protlakem a kořením. Do pekáče vymazaného sádlem dáme papriky a cibuli s rajčaty.

3. Na zeleninu položíme kuličky a polijeme připravenou směsí.

4. Pekáček přikryjeme a pečeme na 190-200 stupňů , cca 35-45 minut. Před koncem pečení odkryjeme a dopečeme. Omáčku můžeme rozmixovat , pokud vám nevadí kousky nechte tak, jak je. Ozdobíme nasekanou petrželkou. Dobrou chuť

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články