Tvarohový koláč z jiného světa: O recept na tuto nadýchanou krásu bude žadonit každá návštěva. Ke kávě už nedělám nic jiného

10477
Sdílejte

O přípravě tvarohových koláčů se mluví málo. Tvarohové pečivo je však považováno za jedno z nejjemnějších a nejšťavnatějších. Faktem je, že tvaroh a kefír jsou v těstě dokonale kombinovány, což dává pečení zvláštní efekt.

Recepty na vaření tvarohových koláčů se nacházejí v mnoha kuchyních světa. Včetně toho, že v arabských zemích je takové pečivo oceňováno. Arabové dokážou rychle uvařit jemný a měkký, voňavý tvarohový koláč.

Stojí za to sdílet tajemství rychlé přípravy vynikajícího tvarohového koláče.

Ingredience na tvarohový koláč:

  • Vejce – 5 ks;
  • Cukr – 200 g;
  • Sůl – špetka;
  • Rostlinný olej – 120 ml;
  • Kefír – 120 ml;
  • Mouka – 280 g;
  • Prášek do pečiva – lžička;
  • Tvaroh – 300 g;
  • Moučkový cukr – 3 polévkové lžíce
  • Vaření tvarohového koláče:

Do hluboké nádoby rozbijeme 4 vejce, nalijeme cukr a sůl, šleháme mixérem, dokud nevznikne bílá tekutá hmota. Do této hmoty nalijte kefír a rostlinný olej, rozšlehejte komponenty mixérem, dokud nebudou hladké.

Do vaječné hmoty prosejeme mouku a prášek do pečiva, po částech. Stěrkou uhněteme těsto.

Kam dál?

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Děsivá nehoda v Praze : Řidič luxusního sportovního auta ztratil kontrolu nad vozidlem, vyjel z vozovky a srazil ženu s kočárkem

Zábava na atrakci v Arizoně skončila obrovským neštěstím: Skákací hrad vítr vynesl do vzduchu, nepřežil dvouletý chlapec

Další články