STOP migrénám, které vám ničí život: Už žádná ukrutná bolest hlavy, tato bylinka funguje lépe než léky!

2604
Sdílejte

Pokud chcete využívat zdravotní výhody rozmarýnu, můžete ho brát i ve formě výživového doplňku. Vyhledejte organický rozmarýn v lékárně nebo v obchodě se zdravou výživou. Před jeho použitím se však pro jistotu poraďte se svým lékařem. Tato bylinka není návyková a nic se nestane, pokud vynecháte pravidelnou dávku. Jestliže ho užijete večer, pomůže vám rychleji usnout.

9. Připravte si zdravý sendvič
Pokračování na další straně

Přejete si zdravý způsob, jak vylepšit chuť svých oblíbených sendvičů? Čerstvý nebo sušený rozmarýn je ideální například do tuňákového.

Potřebujeme:

4 konzervy tuňáka

1 šálek oblíbeného salátového dresingu

na jemno nakrájený řapíkatý celer

1 malou červenou cibuli

1 malý citron

stroužek česneku

malý svazek rozmarýny větviček

1/2 lžičky mořské soli a pepře

Postup:

Do středně velké mísy přidejte tuňáka, salátový dresing, nakrájený celer, cibuli, přidejte citrónovou šťávu, prolisovaný česnek a nasekané větvičky rozmarýnu. Jemně míchejte, dokud se všechny suroviny nespojí. Osolte, okreňte a nechte chladit alespoň 1 hodinu nebo přes noc. Na servírování opečte 12 plátků čerstvého chleba do zlatova. Natřete tuňákovou směsí, můžete doplnit čerstvými rajčaty a podávejte. Dobrou chuť!

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články