Nejlepší recept na kyselé okurky: Přirozená chuť BEZ KONZERVANTŮ a vydrží vám celou zimu !

2732
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Příprava okurek

Ve velké nádobě promíchejte vodu, ocet, cukr a sůl. Vše nechte vařit několik minut a pak nechte vychladnout. Nyní napěchujeme umyté okurky do sterilizovaných sklenic, zalijte nálevem až povrch a zavřete sklenice víčkem.

Sklenice napěchujeme do většího hrnce a zalijte vodou asi do poloviny. Když voda začne vřít, přikryjte hrnec pokličkou a vařte dalších 15 minut. Vyberte sklenice, zabalte je do deky a nechte do druhého dne pomalu chladnout. Uložte na tmavé a chladné místo. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články