Nejlepší recept na kyselé okurky: Přirozená chuť BEZ KONZERVANTŮ a vydrží vám celou zimu !

2730
Sdílejte

Nyní si umyjte okurky a mezitím si sterilizujte sklenice.

Recept pokračuje na další straně

Sterilizace sklenic

Do hlubšího plechu nalijte trochu vody, napěchujeme do něj čisté zavařovací sklenice a při teplotě 100 ° C jejich sterilizujte asi 20 minut. Nezapomeňte vysterilizovat i víčka, které by měly být ponořené ve vodě, abyste dostali nečistoty i ze závitů.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články