Čekali k obědu obyčejnou „máčku.“ Naservírovala jim ale takovou lahodu, jakou už dlouho nejedli. Nezbyla ani kapka.

4257
Sdílejte

Přemýšlíte, co uvaříte k obědu? Musí to být rychlé, zdravé a samozřejmě chutné.  Vyzkoušejte báječný kuřecí perkelt. Jemná omáčka s kousky šťavnatého masa z křehkých kuřecích prsou uspokojí i ty nejnáročnější strávníky. Jako příloha se hodí jedině skvělé těstoviny uvařené podle vaší chuti. Někdo má rád tvrdší al dente, tzv. na skus. Jiný nedá dopustit na mírně rozvařené. Jak si je připravíte vy?

Ingredience na 6 porcí

  • 400 g těstovin penne
  • 125 ml smetany 33 %
  • 500 g kuřecích prsou
  • 1 cibule
  • 4 bobkové listy
  • 1 polévková lžíce hladké mouky
  • 300 ml mléka
  • 1 polévková lžíce citronové šťávy
  • sůl, mletý černý pepř, po 4 kuličkách celého pepře a nového koření

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články