Dva fantastické recepty na jahodové poháry. Skvělé osvěžení v horkých dnech

4474
Sdílejte

máslové sušenky

jahody

Recept pokračuje na další straně

Postup:

V mléce rozmícháme mouku, cukr, škrob a přidáme i vanilku a žloutek.

Přendáme na plamen a uvaříme hustý krém – podobné konzistence jako pudink. Do horkého krému vmícháme máslo.

Necháme vychladnout a zatím si nakrájíme jahody.

Recept pokračuje na další straně

A rozmixujeme sušenky.

Do vychladlého krému přidáme smetanu ke šlehání a prošleháme.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články