Když rodina slyšela, že bude k obědu dýně, začala prskat. Jakmile ochutnali jedno sousto, byl za pár minut prázdný plech!

2588
Sdílejte

Dochází vám nápady, co uvaříte k obědu? Vezměte zapékací misku, naplňte ji, šoupněte do trouby a máte hotovo! Zapékat se dá úplně všechno. Dnes vám přinášíme recept na zapečenou dýni Hokkaidó. Tato zelenina je k dostání po celý rok. Připravte ji s masem i bez něj, ať si na své přijdou i vegetariáni. Příprava je snadná a rychlá, takže ji zvládnou i úplní začátečníci.

Ingredience

    • dýně Hokkaidó
    • 2-3 stroužky česneku podle chuti
    • 1 cibule
    • 150 g šunky
    • 250 g rajčat
    • 50 ml mléka
    • 2 vejce
    • 100 g měkkého sýra
    • sůl, pepř,
    • hrst strouhanky
    • olej

Pracovní postup

Dýni oloupejte a nakrájejte na nudličky. Osmahněte je ze všech stran dozlatova na oleji a odložte na talíř. Na stejném oleji osmahněte kolečka nebo nudličky rajčat. Také je odložte stranou.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články