Rychle připravený, šťavnatý steak v cibulové marinádě. Recept, který budete milovat !

3325
Sdílejte

2. Do větší misky uložíme vrstvu cibule, osolíme, na ni položíme vrstvu plátků masa potřené z obou stran marinádou. Znovu uložíme vrstvu cibule a vrstvu masa a ukončíme vrstvou cibule. Misku zavřeme a necháme, nejlépe přes noc, odstát.

3. Maso opékáme na rozehřátém grilu z obou stran asi 5 až 8 minut. Kolečka cibule grilujeme zároveň s masem na hliníkové podložce.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články