Vymačkala šťávu z pomeranče a vmíchala ji do tvarohu. Za 30 minut upekla luxusní zákusek, jaký nekoupít ani v té nejdražší cukrárně.

2394
Sdílejte

Zbylé 2 pomeranče oloupejte. Jeden rozeberte na měsíčky a pokud chcete, můžete je překrojit na polovinu. Druhý pomeranč nakrájejte na úhledná kolečka.

Na upečený korpus navrstvěte 1/2 krému a poklaďte kousky pomeranče. Na ně navrstvěte druhou polovinu krému a uhlaďte. Nakonec ozdobte kolečky nakrájeného pomeranče a dejte nejlépe na noc do lednice. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články