Scezenou tvarohovou hmotu smíchejte s máslem, sodou a solí. Dejte opět 10 minut zahřívat na mírnou teplotu. Pozor, musíte stále míchat! Až bude mít směs jednotnou konzistenci, vlijte ji do formy. Například do dortové nebo na srnčí hřbet. Nechejte vychladnout, zakryjte potravinářskou folií a vložte na 2 dny do chladničky. Dobrou chuť!
Kam dál?
- EXTRA rychlé záviny BEZ droždí: Z kynutého už nepeču, toto těsto používám i na šneky, buchty a rohlíky !
- Domácí majonéza třikrát jinak
- Rychlý ovocný koláč jako chmýří: Těsto je připraveno do 5 minut i bez mixéru !
- Tvarohový koláč z jiného světa: O recept na tuto nadýchanou krásu bude žadonit každá návštěva. Ke kávě už nedělám nic jiného