VELKÉ NEŠTĚSTÍ : Češka Lucie (†43), dcera Lili (†6) a manžel Erik (†39) zahynuli při nehodě v Kanadě. Přežil jen syn (9)

V sobotu 20. května se na dálnici 50 poblíž kanadské obce Grenville-sur-la-Rouge odehrála tra*ická dopravní nehoda, která si vyžádala tři lidské životy. Čtyřčlenná rodina – 43letá Češka Lucie K., její 39letý manžel Erik německo-kanadského původu, jejich 6letá dcera Liliana a 9letý syn Alex – se vracela z víkendové návštěvy přátel v Montrealu zpět domů do Ottawy.Osudnou se jim stala cesta po dálnici 50, kdy krátce po 17. hodině do jejich vozidla čelně narazil automobil jedoucí v protisměru. Srážka byla velmi násilná a způsobila požár vozu, ve kterém cestovala česko-kanadská rodina.

Poslední Výměna manželek měla ještě dohru. Eva po odvysílání pořadu rozpoutala peklo na sociálních sítích

Výměna manželek je reality show, která často přináší kontroverzní situace a vyvolává bouřlivé reakce diváků i samotných účastníků. Nejinak tomu bylo i v případě poslední epizody, která rozpoutala doslova peklo na sociálních sítích. Hlavní aktérkou tohoto pozdvižení se stala Eva, jedna z účastnic pořadu.Eva zřejmě očekávala, že bude po odvysílání pořadu oslavována za svou dobře zásobenou domácnost a otevřený přístup k se*u. Realita však byla jiná. Diváci vnímali Evu negativně a ona se s kritikou nedokázala smířit.

Televize Prima již brzy přijde o jeden z posledních velkých hitů. Populární seriál ZOO končí. Zbývají poslední díly

Seriál se stal naprostou stálicí v úterním a čtvrtečním večerním vysílání a jeho sledovanost byla velmi vysoká. Nyní však byla dotočena poslední epizoda a Primu čeká odvysílání finálních dílů.Konec seriálu ZOO představuje pro televizi Prima značný problém, protože se jí v posledních letech nepodařilo najít adekvátní náhradu, která by mohla zaskočit za tento nekonečný seriál odehrávající se v prostředí Královédvorské ZOO. Televize se pokoušela navázat na úspěch ZOO různými projekty, ale většina z nich se nesetkala s očekávaným ohlasem diváků.

Důvěra v prezidenta Petra Pavla klesla

Při nástupu do úřadu v březnu 2023 se těšil Petr Pavel poměrně vysoké důvěře veřejnosti, která dosahovala přibližně 60 %. Nyní, po více než roce ve funkci, důvěřuje prezidentovi Pavlovi 53 % občanů. Důvěra v prezidenta tedy mírně poklesla, stále si však udržuje nadpoloviční podporu.Zajímavé je, že důvěra se výrazně liší podle toho, zda respondent Pavla volil – mezi jeho voliči mu důvěřuje 88 %, zatímco mezi voliči jeho protikandidáta Andreje Babiše mu věří jen 20 %. Nevoliči mu pak důvěřují ze 38 %.

Po dopravní nehodě může léčba vyjít pěkně draho. Den strávený na JIP stojí až půl milionu

Náklady na léčbu zraněných při dopravních nehodách se mohou vyšplhat do statisíců korun. I když se může zdát, že řidiči, který boural pod vlivem alkoholu, pomůže takzvané „štěstí opilcovo“, rozsah zranění a náklady na léčbu mohou být velmi vysoké.Nejčastěji se při dopravních nehodách objevují poranění pohybového aparátu, horních a dolních končetin, zhmoždění hrudníku, zlomeniny žeber a kontuze mozku. Například úraz hlavy může být nejen velmi vážný, ale také finančně nákladný. Průměrné náklady na jednu hospitalizaci při těžkém zranění mohou přesáhnout i 300 000 Kč, u lehčích zranění se pohybují kolem 20 000 Kč.

Český herec a komik Luděk Sobota prožívá hořké zklamání. Manželka mu po letech přiznala, že syn není jeho

Český herec a komik Luděk Sobota nedávno oslavil své 81. narozeniny. Přestože je úspěšným a oblíbeným umělcem, jeho osobní život provázely různé přehmaty a zklamání, zejména v oblasti vztahů a rodiny.Sobotova první manželka Jana mu v mladém věku oznámila, že spolu čekají dítě, a tak se v pouhých osmnácti letech oženil. Až po letech mu však přiznala, že syn Pavel ve skutečnosti nebyl jeho, ale měla ho se ženatým inženýrem. Tuto skutečnost před Sobotou skrývala, aby se vyhnula statusu svobodné matky.

Květa Fialová odkryla úzkostně střežené soukromí Vlastimila Harapese. Za to ji do konce života nenáviděl

Vlastimil Harapes a Květa Fialová spolu měli dlouhodobý konflikt, který začal již před mnoha lety. Vše se vyhrotilo v roce 2012, kdy Fialová v pořadu VIP Prostřeno! bez okolků prohlásila, že Harapes je homose*uál. Baletní mistr se cítil být touto veřejnou poznámkou velmi uražen a ponížen. Navzdory tomu, že Fialová chtěla původně svá slova brát spíše jako nevinné popichování, Harapes to vnímal jako obrovskou zradu a nedokázal jí to odpustit téměř až do její smrti v roce 2017.Konfrontace mezi nimi po vysílání pořadu byly velmi vyhrocené.

Populární moderátorka Lucie Borhyová si po letech zavzpomínala na svůj krátký, leč vášnivý románek s jedním z nejznámějších českých hokejistů Jaromírem Jágrem. Jednu věc Jarda neudělal

Letos je to totiž přesně 20 let, co se tato dvojice do sebe bezhlavě zamilovala.Jejich vztah vzplanul v době, kdy měl Jágr po skončení hokejové sezóny chvíli volna. I když jejich láska nevydržela věčně, oba na ni dodnes rádi vzpomínají. Lucie s úsměvem přiznává, že ačkoliv je velkou hokejovou fanynkou a letos nadšeně sledovala mistrovství světa, s Jardou nikdy na žádný zápas nešla – dokonce ani když on sám hrál. Nebylo to prý kvůli nedostatku času.Borhyová zdůrazňuje, že s Jágrem zůstali velmi dobrými přáteli a nedávno se dokonce potkali a mile popovídali.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.