Hrozné neštěstí : Čtyřletý chlapeček se stal obětí hrozivé nehody, když jej vlastní matka omylem přejela autem

K neštěstí došlo ve chvíli, kdy matka vyjížděla z vrat jejich domu na jihu Polska. Chlapec náhle vyběhl ze zahrady, ale matka si ho nevšimla včas. Zadní pneumatikou auta jej srazila a způsobila mu odřeniny na rukou a nohou.Zděšená žena okamžitě zavolala záchrannou službu. Vzhledem k povaze zranění byl na místo přivolán i záchranářský vrtulník, který chlapce transportoval do nemocnice v Katovicích. Tam nyní zůstává na pozorování a čeká ho série důkladných vyšetření, aby se vyloučila jakákoliv vážnější zranění.

Na slávě zlatých hokejistů se ve finále kousek svezla i Agáta Hanychová (39). V baru se tulila ke zlatému Pastrňákovi a reakce lidí na sebe nenechaly dlouho čekat. Co jí vzkázali?

Agáta Hanychová, známá influencerka, se dostala do společnosti zlatých hokejistů Davida Pastrňáka a Martina Nečase během jejich oslav vítězství na mistrovství světa. Hanychová se s nimi vyfotila v jednom z pražských barů a fotku sdílela na sociálních sítích.Ve svém příspěvku se Agáta pozastavila nad tím, jak velký mediální rozruch se kolem hokejistů strhl. Zmínila, že za normálních okolností by se styděla přijít za hvězdami, ale vzhledem k tomu, co se kolem nich děje, je jí jich líto. Poděkovala jim za společnou fotografii a vyjádřila nesouhlas s tím, jak se média snaží na hráčích najít jakoukoliv špínu.

Útočník Jakub Flek pochválil fanoušky : Byli neskuteční. Řekl, proč někteří hráči nebyli u Pavla

Útočník Jakub Flek v rozhovoru chválil neskutečnou podporu fanoušků, kteří tým provázeli na každém kroku.Hráči si užívali několikadenní veselí po zisku titulu. Většina z nich se ve čtvrtek rozjela domů, ale čekaly je ještě oslavy s nejbližšími v rodinném kruhu. Flek uvedl, že všichni to zvládli na výbornou a těžko se určuje největší „pařmen“. Někteří hráči měli během týdne povinnosti doma, takže na chvíli odjeli, ale pak se zase za týmem vrátili.Zájem fanoušků byl tak velký, že v pondělí musely být postaveny zábrany kolem hospody, kde tým pobýval, aby se hráči vůbec mohli v klidu najíst. Flek zdůraznil, že to nikomu nevadilo a berou to tak, že to k tomu patří.

Před domem nově zvoleného slovenského prezidenta Petera Pellegriniho v Bratislavě projíždělo kolem prezidentova domu osobní vozidlo BMW, ze kterého mířilo pistolí maskované šestileté dítě

Incident, který se odehrál ve čtvrtek odpoledne před domem nově zvoleného slovenského prezidenta Petera Pellegriniho v Bratislavě, vyvolal velké znepokojení a obavy o bezpečnost ústavních činitelů. Krátce po 16. hodině projíždělo kolem prezidentova domu osobní vozidlo BMW, ze kterého mířilo pistolí maskované šestileté dítě. Později se ukázalo, že šlo pouze o dětskou atrapu zbraně, nicméně v kontextu nedávného atentátu na premiéra Roberta Fica vyvolala tato situace mimořádnou ostražitost policistů a členů ochranky.Ministr vnitra Matúš Šutaj Eštok na tiskové konferenci poskytl bližší informace k incidentu.

Velký smutek zažívá zoologická zahrada v Hodoníně, kde museli nedávno utratit teprve měsíční lvíče

Lvice, která porodila mládě koncem dubna, totiž znovu přišla do říje a přestala lvíče kojit. Mládě, které bylo do té doby vitální, začalo rychle ztrácet na váze a slábnout.Chovatelé se snažili všemožnými prostředky laktaci u samice obnovit, dokonce jí podávali hormony, ale marně. Když se u už apatického lvíčete objevily i příznaky střevní infekce, rozhodli se po konzultaci s veterináři pro jeho utracení z humánních důvodů.Mluvčí zoo Ivo Cencinger uvedl, že umělý odchov mláděte vůbec nebyl zvažován, protože se v moderních zoologických zahradách již neprovádí.

Herec Karel Heřmánek (76) se potýká se závažnými zdravotními problémy. Divadlo zrušilo derniéru hry, ve které účinkuje

Herec Karel Heřmánek (76) se potýká se závažnými zdravotními problémy. Podle informací trpí zánětem trojklanného nervu, což je nerv propojující mimické svaly v horní a dolní části obličeje.Zánět trojklanného nervu může vést k částečnému nebo úplnému ochrnutí poloviny obličeje, což představuje významný problém zejména pro herce, kteří se při své profesi ve velké míře spoléhají na mimiku a výrazy tváře.Vzhledem ke svému zdravotnímu stavu se Karel Heřmánek nemohl zúčastnit slavnostní projekce seriálu Mozaika, ve kterém ztvárnil manžela herečky Taťjany Medvecké. Jeho nepřítomnost byla dopředu omluvena a informaci o zánětu trojklanného nervu potvrdil přímo na akci Jakub Fürst z tiskového oddělení TV Nova.

Agáta si protiřečí : „Normálně bych se styděla za hvězdami přijít. Lituje hokejisty, že je lidé nahánějí po Praze a sama využila situace a vyfotila se s Davidem Pastrňákem a Martinem Nečasem

Agáta Hanychová se na svém Instagramu vyjádřila k situaci, kdy jsou čeští hokejisté po vítězství na mistrovství světa nahánění fanoušky a médii v ulicích Prahy. Nejprve vyjádřila lítost nad tím, jak jsou hráči pronásledováni a obtěžováni, ale zároveň sama využila příležitosti a vyfotila se s Davidem Pastrňákem a Martinem Nečasem.Ve svém příspěvku na Instagramu Hanychová napsala, že by se za normálních okolností styděla přijít za hokejovými hvězdami, ale vzhledem k tomu, jak jsou hráči po Praze nahánění bulvárními novináři, kteří se snaží najít jakoukoliv špínu, je to podle ní už příliš.

Velký rozruch způsobilo v Bělé pod Bezdězem tablo zdejších žáků z deváté třídy základní školy. Pózují s dlouhými zbraněmi

Deváťáci ze základní školy v Bělé pod Bezdězem způsobili ve městě rozruch svým maturitním tablem. Na fotografiích, které umístili do výlohy místního obchodu, pózují s realisticky vypadajícími maketami dlouhých střelných zbraní. Na jednom snímku dokonce chlapec míří zbraní svému spolužákovi na zátylek.Obyvatelé města byli šokováni a nechápali, jak mohlo něco takového patnáctileté děti vůbec napadnout. Očekávali, že škola a učitelé by měli žáky usměrnit a vysvětlit jim nevhodnost tohoto počínání, obzvlášť v kontextu nedávného tragického útoku na pražské Univerzitě Karlově.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.