Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Věříte, že vás strážní andělé chrání a nabádají? Pokud ano, je důležité naučit se vnímat signály, které vám mohou posílat. Tyto signály mohou být varováním před nebezpečím nebo nápovědou, jak řešit dlouhodobější problémy. Zde jsou klíčové způsoby, jak rozpoznat, že vás váš anděl strážný snaží upozornit na něco důležitého:1. Zapamatovatelné sny: Sny jsou častý a jednoduchý způsob, jak se k vám snaží strážní andělé promlouvat. Pokud si po probuzení vybavíte sny plné detailů, které vás nutí přemýšlet a nejde vám vymazat je z mysli, může to být znamení. Andělé často komunikují skrze sny, posílají varování nebo předtuchy.

Pamatujete si na seriál Dempsey a Makepeacová ? Jak dnes vypadají představitelé seriálu

Seriál Dempsey a Makepeacová z osmdesátých let minulého století patří mezi kultovní díla, která definovala žánr kriminálních dramat té doby. Jeho představitelé, Glynis Barber a Michael Brandon, se díky němu stali hvězdami. Po několika desetiletích, kdy už oba herci postavili své herecké kariéry na pevné základy, se stáhli z aktivního filmování a televizní tvorby.Glynis Barber, narozená 25. října 1955 v Jihoafrické republice, měla komplikovanou cestu k herectví. Po tra*ické smrti své matky, když jí bylo pouhých 17 let, se rozhodla opustit Jihoafrickou republiku a odejít do Londýna.

Jak se žilo maminkám za dob socialismu: Nebyla jednoduchá doba. Nebo ano?

Život matek během socialismu byl značně odlišný od dnešní doby, a to jak v dobrém, tak ve špatném slova smyslu. V éře před rokem 1989 nebyl oslavován Den matek, jak ho známe dnes, ale spíše Mezinárodní den žen, který zdůrazňoval úlohu žen v socialistické společnosti. Mateřství v tomto období skýtalo určité výhody, ale i nemalé nároky.Zatímco naše maminky kroutí hlavou nad všemi vymoženostmi, které jsou v dnešní době při péči o děti běžné, ty mladé zase argumentují tím, že se jejich maminky měly líp.Nemusely platit hypotéky, shánět chůvy, protože ve školce nebo v jeslích místa byla, a nestrachovaly se o to, že budou po skončení mateřské bez práce. Na děti měly mnohem více času.

Agáta Hanychová po letech přiznala, že Prachaře podváděla. Za její nevěru si mohl sám…řekla

Agáta Hanychová, ve věku 39 let, otevřeně promluvila o svých manželských problémech s Jakubem Prachařem, se kterým byla vdaná šest let. Během té doby spolu měli dceru Miu, ale vztah nakonec skončil rozvodem, o jehož podrobnostech se dosud veřejně mnoho nevědělo.V novém vydání svého podcastu, který vede s kamarádkou Ornellou Koktovou, Agáta přiznala, že měla během manželství aféru. „Ano,byla jsem mu nevěrná. Ale on si může za to sám,“ prohlásila Agáta, poukazujíc na to, že i Jakub nebyl věrný.

Uplynulo dvacet let od autonehody, při níž u Karlových Varů zahynul legendární hokejový trenér Ivan Hlinka

V srpnu tohoto roku uplyne dvacet let od doby, kdy se stal tragický úraz, při němž u Karlových Varů přišel o život známý hokejový trenér Ivan Hlinka. Jeho smrt zasáhla mnoho lidí, včetně jeho druhé manželky Liběny Hlinkové, s níž byl v manželství téměř šest let.Liběna Hlinková poprvé spatřila svého budoucího manžela na zimním stadionu v Litvínově, kde v roce 1981 začala pracovat. Ivan byl v té době ve Vancouveru. Po jeho návratu se setkali a postupně se mezi nimi začal vyvíjet vztah.

Opilý muž na Zlínsku vyhrožoval vystřílením dětí ve školách

Ve Zlínském regionu byl nedávno zadržen 29letý muž, jenž si opakovaně dělal zálusk na vyhrožování střelbou ve školách a školkách. Soud v Zlíně na něj nejprve uvalil zákaz konzumace alkoholu, ale muž tento zákaz nerespektoval a pokračoval ve svých výhrůžkách. Celkem od začátku roku provedl šest takových skutků, vždy po požití alkoholu.

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Kabir Bedi, indický herec proslavený především rolí Sandokana, má k České republice silný vztah, který sahá až do jeho dětství. V době, kdy mu bylo sedm let, se o něj starala česká rodina v Indii, zatímco jeho matka pracovala v Barmě. Svého syna po dobu své nepřítomnosti svěřila české rodině žijící v Indii, která se s láskou ujala Kabirovy výchovy. Na tetu Janu a jejího manžela herec často a rád vzpomíná a právě čas prožitý ve společnosti Čechů považuje za jedny z vůbec nejkrásnějších měsíců svého dětství.

Tisíce Slováků otrávil start hokejového MS : „Hanba Čechom.“ rozléhalo se areálem. Stovky lidí začaly naštvaně odcházet

Na začátku mistrovství světa v ledním hokeji, které se konalo v Praze a Ostravě, se organizátoři setkali s prvními problémy. Početní slovenští fanoušci, kteří se sešli ve fanzóně, aby sledovali úvodní zápas svého týmu proti Německu, byli překvapeni, když místo tohoto utkání viděli na obrazovkách přenos souběžného zápasu mezi Švýcarskem a Norskem. Tisíce fanoušků, kteří se těšili na společné prožití atmosféry zápasu, tak přišli o jeho začátek.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.