Prezident Petr Pavel vyjádřil podporu snížení věkové hranice pro získání volebního práva z 18 na 16. Někteří dospělí by volební právo mít neměli

Prezident Petr Pavel vyjádřil podporu snížení věkové hranice pro získání volebního práva z 18 na 16 let během své dvoudenní návštěvy Pardubického kraje. Během debaty s občany v Šemberově divadle ve Vysokém Mýtě odpovídal na řadu otázek, včetně té týkající se možného snížení volebního věku.Pavel zastává názor, že dnešní mladí lidé mají v 16 letech mnohem větší rozhled a přístup k informacím než generace před nimi. Ocenil také jejich aktivní zájem o politiku a angažovanost v tématech, která jim dávají smysl. Podle něj by snížení volebního věku na 16 let nepřineslo nic špatného.

Obrovský smutek a také rozhořčení zavládly v Zoo Praha. Jejich milovaný lední medvěd Tom zemřel v Almaty! Smrt nám tajili, chceme důsledné vyšetření!

Smutná zpráva z Almaty v Kazachstánu zasáhla pražskou zoologickou zahradu – jejich milovaný lední medvěd Tom zemřel. Ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek vyjádřil hluboký smutek a rozhořčení nad okolnostmi Tomovy smrti a způsobem, jakým byla tato zpráva pražské zoo sdělena.Tom byl převezen do Almaty 28. března na doporučení koordinátora Evropského chovného programu (EPP), jelikož tamní podmínky byly považovány za lepší než v Zoo Praha a Tom měl dostat šanci se rozmnožit. Podle ředitele Bobka nejevil před odjezdem žádné známky onemocnění a transport proběhl bez větších potíží.

Peklo za zdmi paláce. U nemocné princezny Kate (42) se objevily velmi nepříjemné vedlejší účinky léčby

Princezna Kate Middletonová, manželka prince Williama, oznámila před několika týdny, že bojuje s rakovinou. Ačkoliv se snaží s nemocí statečně bojovat, léčba si vybírá svou daň v podobě velmi nepříjemných vedlejších účinků.Veřejnost naposledy viděla princeznu prostřednictvím videa, ve kterém oznámila svou diagnózu. I když některé zprávy naznačovaly, že se Kate opět zajímá o své pracovní projekty, její návrat k povinnostem se zatím nechystá.O průběhu léčby nejsou veřejnosti poskytovány téměř žádné informace.

Dvojnásobnému vrahovi Jiřímu Kajínkovi končí sedmiletá podmínka. Konečné slovo bude mít prezident Pavel

Dvojnásobný vrah Jiří Kajínek, který byl v roce 2017 omilostněn tehdejším prezidentem Milošem Zemanem, má nyní splněnou sedmiletou podmínku, během které nesměl spáchat žádný trestný čin. Pokud by tak učinil, hrozilo by mu, že si zbytek života stráví za mřížemi. Tato podmínka mu však právě tento čtvrtek vyprší a o jeho osvědčení musí rozhodnout současný prezident Petr Pavel. Půjde však pravděpodobně jen o formalitu.Kajínek byl v roce 1998 odsouzen k doživotnímu trestu odnětí svobody za dvojnásobnou nájemnou vra*du a další trestné činy.

Lukáš Vaculík, slavný český herec a dívčí idol 80. a 90. let, se v tichosti oženil se svou přítelkyní Lucií Kršákovou

Tento talentovaný a pohledný herec, který si vždy pečlivě střežil své soukromí, tentokrát neunikl pozornosti médií. Jeho tajná svatba vyšla najevo díky pozornému oku Luciiných kolegyň z televize Prima, které si všimly, že nosí nový snubní prsten.Lucie Kršáková je velmi vlivnou osobností v mediálním světě a zastává významnou pozici v televizi Prima. Je to právě ona, kdo má často poslední slovo při rozhodování o tom, komu dá televize příležitost a kdo se stane novou hvězdou obrazovky. Kršáková pochází z mediální rodiny, její otec Peter Kršák stál u zrodu TV Nova, a díky svým konexím a schopnostem se vypracovala na nynější pozici.

Šílená Výměna manželek namíchla diváky. Největší pozdvižení vyvolalo nesmyslné plýtvání jídlem. Zdeněk a jeho vtípky, které byly údajně mnohdy přes čáru

Nejnovější epizoda oblíbené reality show Výměna manželek na TV Nova opět vzbudila vlnu rozporuplných reakcí mezi diváky. Největší pozdvižení vyvolalo nesmyslné plýtvání jídlem v jedné z rodin a také chování Zdeňka, který byl mnohými označen za „emočního upíra“.V ostravské domácnosti, kam zamířila Denisa z Čáslavi, vládne podle všeho mobilní telefon. Diváky ale nejvíce pobouřilo, když tatínek rodiny vyhodil celý hrnec guláše jen proto, že na něj už neměl chuť. V době, kdy ceny potravin neustále rostou, považují diváci takové jednání za naprosto nepřijatelné.

Zdravotní problémy herečky Terezy Brodské otřásají seriálem ZOO : Je to průšvih, přiznal štáb

Herečka Tereza Brodská, známá především díky své roli matky Roberta Urbana alias soudce Petra Kříže v oblíbeném seriálu ZOO, se v posledních měsících potýkala s vážnými zdravotními problémy. Opakovaně ji sužoval zápal plic, který značně zkomplikoval natáčení tohoto úspěšného televizního projektu.
Brodská si prošla náročným obdobím již v září loňského roku, kdy byla poprvé hospitalizována kvůli zápalu plic. Léčba nebyla jednoduchá – herečka trpěla vysokými horečkami a musela vystřídat několik druhů antibiotik, než se jí podařilo nemoc překonat.

Legendární bavič Petr Novotný synův nechutný útok na Aničku Slováčkovou ignoruje. Přitížilo by se mu, myslí si dcera

Pavel Novotný na sociální síti X napsal, že se do Felixe Slováčka aktuálně nenaváží, protože ví, že Anička brzy zemře a nemá žádnou šanci. Tato slova vyvolala vlnu kritiky ze strany veřejnosti a Novotný byl nucen příspěvek smazat a veřejně se omluvit.Felix Slováček na Novotného výrok reagoval s rozhořčením a uvedl, že na takové lidi nebude vůbec reagovat a že je to velmi ošklivé. Vyjádřil lítost nad tím, že Petr Novotný má syna, který se chová tak nevybíravě.Právě názor Petra Novotného, legendárního baviče a otce Pavla Novotného, na synovy výroky mnohé zajímal.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.