Za nevěru Jan Hrušínský zaplatil polovinou vily. Když bojoval o život, tak se po dlouhých letech usmířil se svým bratrem Rudolfem

10013
Sdílejte

Zdravotní problémy a usmíření

V roce 2015 Jan Hrušínský čelil vážným zdravotním problémům. Kolaps a selhání několika orgánů vedlo k tomu, že musel být 12 dní v umělém spánku. Přežil komplikovanou operaci, během které měl živé sny. „Ocitl jsem se v sanatoriu a s otevřeným břichem jsem utekl do Dětenic, kde jsem měl natáčení,“ popsal situaci.

Během této těžké doby se Hrušínský usmířil se svým bratrem Rudolfem. „Brácha mě navštívil v nemocnici, povídali jsme si skoro hodinu. Bylo to moc příjemné setkání a vyřešili jsme staré spory,“ řekl Hrušínský.

Šťastný rodinný život

Dnes žije Jan Hrušínský v klidu a spokojenosti obklopený svou rodinou. V rodinné vile v pražských Nuslích bydlí také dcera Kristýna s manželem Matějem Balcarem a jejich syny Vojtěchem a Jakubem. Hrušínský stále vede Divadlo Na Jezerce a občas i hraje v jeho inscenacích.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články