Za nevěru Jan Hrušínský zaplatil polovinou vily. Když bojoval o život, tak se po dlouhých letech usmířil se svým bratrem Rudolfem

10012
Sdílejte

Láska přišla v divadle

V Ústí nad Labem se Hrušínský seznámil se svou osudovou láskou, herečkou Miluší Šplechtovou. Byla to láska, která se rozvinula postupně, čím dál víc díky společnému účinkování ve hře „Tři sestry“. Přestože byla Šplechtová vdaná za architekta Nikolu Stojanova, rozhodla se o svých citech mluvit otevřeně. Rozvod se Stojanovem proběhl hladce a přátelsky.

Divadlo jako další dítě

Hrušínský zdědil nejen herecký talent, ale také principálské schopnosti, které uplatňuje ve vlastním Divadle Na Jezerce, otevřeném v roce 2004. Aby si mohl tento sen splnit, obětovala rodina mnoho, včetně prodeje domu v Plané nad Lužnicí. Dnes je Divadlo Na Jezerce mezi diváky velmi populární. Hrušínský se Šplechtovou mají dvě dcery, Kristýnu, která kráčí ve stopách rodinné tradice, a Báru, která se také zajímá o herectví, ale stydlivost jí brání.

Manželská krize

Manželství Hrušínského a Šplechtové prošlo zkouškou, když se Hrušínský zamiloval do produkční Michaely Blahutové. „Míšu miluju, se ženou jsme se dohodli na rozvodu,“ řekl tehdy Blesku. Nakonec si ale uvědomil, že nechce zničit svůj dlouholetý vztah, a jeho žena ho přijala zpět. Podmínkou pro smíření bylo údajně přepsání poloviny vily v Nuslích na Šplechtovou.„Do mých majetkových věcí a jak jsem se s kým vyrovnal skutečně nikomu nic není,“ odsekl tenkrát Blesku, který ho konfrontoval nepříjemnými otázkami. Faktem ale je, že se tehdy Šplechtová objevila v katastru nemovitostí jako spolumajitelka vily a také 40% podílnice agentury AG Jezerka.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články