Vlaďka Erbová se potřetí vdala za svého dlouholetého přítele, restauratéra Petra Hynka. Nechá si Řepkovo příjmení. Řekla ano!

7970
Sdílejte

O této svatbě se již delší dobu spekulovalo, ale Vlaďka Erbová až do poslední chvíle mlžila. Sem tam však na sociálních sítích zveřejnila nějakou indicii, například když navštívila svatební studio, kde vyzkoušela svatební šaty a prohlédla si prstýnky.Poprvé byla Vlaďka Erbová vdaná za hokejistu Zdeňka Bahenského (38), se kterým má dceru Viktorii (18). Vzali se v roce 2007. Štěstí ale nemělo dlouhého trvání a údajně kvůli nevěrám tehdy třiadvacetiletého hokejisty se manželství nakonec v roce 2011 rozpadlo. Následovaly hodně divoké roky, kdy si rodiče malé Viktorky nemohly přijít na jméno! Dnes už je prý hlavně kvůli dceři válečná sekera zakopána, ale stále si prý úplně neodpustili.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články