Velký návrat Víti Starého z temnot : Kytarista skupiny Mandrage sdílel společnou fotku a lidi šílí

1765
Sdílejte

Nyní fanoušky Mandrage nadchla nová společná fotka kytaristy Pepy Bolana s Víťou Starým, kteří byli v minulosti rozhádaní a Pepa o Víťovi dlouhou dobu nemluvil pozitivně. Fotografie, ke které Bolan připojil krátký vzkaz „Zdravíme“, rychle získala nadšené reakce fanoušků. „Zlepšili jste mi den. Díky, jsem ráda, že se Víťa dává dohromady,“ napsala Tereza. „Super, kluci, dejte to zase dohromady. Strašně chybíte,“ přidala se další fanynka. „Tak tohle jsem nečekala. Je fajn vás takhle vidět,“ jásali další.

Je zřejmě poznat, že Víťa Starý vypadá podstatně lépe a jeho výraz svědčí o tom, že svůj návrat myslí vážně a pracuje na něm maximálně intenzivně. Fanoušci teď mohou jen doufat, že kapela Mandrage zažije svůj comeback a opět se postaví na pódia.

Kam dál?

Kellnerová s partnerem a její nejstarší dcerou Annou koupili čtyřhvězdičkový hotel ve Špindlerově Mlýně za víc než 700 milionů korun

Rozvodový boj nemocné Shannen Doherty s manželem: Kurt zdržuje schválně! Čeká, až umřu, aby mi nemusel platit!

Michal Kempný a krásná modelka Nicola Mináriková si řekli své „ano“. Na svatbě tancoval s pohárem nad hlavou

Agáta Hanychová: Odhalená tajemství o jejích milostných zážitcích s celebritami! Velmi známá jména, do kterých byste to neřekli!

Boj Céline Dion (56) se zákeřnou nemocí : Děsivý záchvat! Uplakaná, neschopná ovládat vlastní tělo, v křečích se svíjející a naříkající bolestí

Další články