Velký návrat : Patricie Pagáčová se po pěti letech vrací na obrazovky v oblíbeném seriálu Ulice !

975
Sdílejte

Návrat domů

Ačkoli byla Pagáčová v poslední době vidět více v seriálech jako Ordinace v růžové zahradě nebo Jedna rodina, Ulice zůstala pro ni srdcovou záležitostí. Během mnohaletého natáčení totiž prožívala nejen životní milníky její postava, ale i samotná herečka.

„Pro mě je ten návrat po pěti letech především velká nostalgie. Strávila jsem v Ulici čtrnáct let… Připadá mi, jako by se nic nezměnilo – stejní lidé, známé tváře, je to, jako bych se vrátila domů,“ řekla dojatě.

Doma rozvod, v práci svatba

Navzdory tomu, že se v osobním životě chystá řešit rozvod s otcem své tříleté dcery, lákadlem návratu do Ulice pro ni byla svatba seriálové Gábiny, kterou ztvárňuje Aneta Krejčíková (33). Pagáčová je s Krejčíkovou velkou kamarádkou i mimo seriálový svět.

Svatba seriálové Gábiny se prostě nemohla obejít bez Terezy Jordánové… Před šesti lety byla Gábina Tereze svědkyní, když si brala Davida. Nyní se role obracejí a Tereza bude svědkyní Gabině při jejím sňatku s Jirkou Hermanem (Jan Holík). A když už budou obě herečky opět pohromadě, jistě se mohou diváci těšit i na další vzrušující novinky.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články