Velký horoskop na LÉTO : Lvy čekají životní změny, Blíženci, pozor na nevyžádané rady

20590
Sdílejte

Štír (23. října – 21. listopadu) Milí Štíři, léto je vaším živlem, zvláště u vody. Sbírání nových zkušeností a kontaktů vás naplní. Zdravotně si hlídejte kůži, předcházejte spálení sluncem.

V lásce vás budou pokoušet touhy na každém kroku. Pokud máte stabilní vztah, rozmyslete si, co je pro vás důležité. Nezadaní Štíři si užijí pestré chvíle.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince) Milí Střelci, během léta budete chtít být všude. Zaměřte svou energii na pomoc ostatním, například při charitativních akcích. Léto strávené v Čechách u vody nebo na horách je pro vás ideální.

V lásce si neváhejte prosadit svou, pokud jde o dovolenou. Můžete trávit čas odděleně a vracet se k sobě s větší radostí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna) Milí Kozorozi, během léta zhodnotíte svou práci, zda má stále smysl. Toto uvědomění vás osvobodí a rozhodnete se propustit lidi, kteří vám život komplikují. Zdravotně se zkuste držet zpátky v konzumaci sladkostí a alkoholu.

V lásce se v srpnu připomeňte, jak krásné je milovat naplno. Zahoďte všechno, co vás svazuje, a užijte si, co život nabízí.

Vodnář (20. ledna – 18. února) Milí Vodnáři, léto pro vás nebude nudné. Vztahy budou jako na houpačce, neradi se podřizujete a dáváte to najevo. Pracujte na své psychice a odpočívejte. Klidná dovolená bez práce vám prospěje.

V lásce máte šanci potkat někoho, kdo vám dodá energii a radost. Zadaní Vodnáři se těší na příjemné překvapení od partnera.

Ryby (19. února – 20. března) Milé Ryby, letošní dovolená bude o romantice, dobrém jídle a odpočinku. Být s blízkými bude důležité. Vyhněte se přeplněným místům a sázejte na klidnější prostředí. V srpnu může přijít neodkladná záležitost, kterou budete muset vyřešit.

V lásce si užijete krásné a romantické léto, pokud je váš vztah stabilní. Pokud řešíte problémy, toto léto může být náročné, ale s chladnou hlavou to zvládnete. Nezadané Ryby mají šanci potkat velkou lásku.

Kam dál?

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Těchto 5 znamení zvěrokruhu jsou nejtemnější. Tito lidé v sobě ukrývají odvrácenou tvář

Další články