Velký horoskop na LÉTO : Lvy čekají životní změny, Blíženci, pozor na nevyžádané rady

20590
Sdílejte

V lásce vás může prověřit dovolená. Možná by bylo lepší, kdybyste letos jeli s partnerem každý na jinou dovolenou a odpočinuli si od sebe, nebo si naplánujte program tak, aby měl každý z vás chvíle jen pro sebe.

Býk (20. dubna – 20. května) Milí Býci, letos v létě byste měli pamatovat na odpočinek. Jupiter podporuje vaše plány, ale nepřepínejte se. Energii vám dodá čas strávený doma s rodinou a úspěšně se vám bude dařit v zvelebování vašeho domu. Srpen může přinést zájem o alternativní medicínu a bylinky.

V lásce jsou vaše vztahy stabilní, ale koncem července by mohlo dojít k menšímu nedorozumění kvůli dětem.

Blíženci (21. května – 20. června) Milí Blíženci, pro vás bude léto plné lehkosti a dobrodružství. Buďte opatrní s přijímáním rad od ostatních a spoléhejte se na sebe. V práci se vám mohou nabídnout zajímavé příležitosti, zejména pokud jde o komunikaci, kde vynikáte. Pokud máte chuť psát blog, neváhejte.

V lásce by se mohl objevit konflikt s partnerem. Dejte si pozor, abyste nebyli příliš kritičtí, a snažte se o diplomatický přístup.

Rak (21. června – 22. července) Milí Raci, první polovina léta bude emocionálně náročná. Vidíte věci pesimisticky, přestože se nic hrozného neděje. Oporou vám budou blízcí a cestování, které vám letos přinese úspěch i neplánovaná dobrodružství. Dbáte-li na zdraví, buďte opatrní na svůj trávicí systém a odlehčete stravu.

Nezadaní Raci mohou potkat zajímavého partnera. Ve vztazích si hlídejte hranice, speciálně pokud máte žárlivějšího partnera.

Lev (23. července – 22. srpna) Milí Lvi, toto léto přinese životní změny. Něco skončí, ale otevřou se nové možnosti. Budete oblíbení a zvládnete všechny úkoly s lehkostí. Jen pozor na pohodlnost, musíte ji překonávat.

V lásce čeká váš vztah zásadní prověrka. Je to skutečná láska, nebo jen setrvačnost? Srpnové novoluní přinese stabilitu a překvapení.

Panna (23. srpna – 22. září) Milé Panny, léto pro vás bude o poznávání nových míst. Práci trochu odsunete stranou a věnujete se odpočinku. Nebojte se nechat věci nedokonalé a být více sami sebou.

V lásce pojedete na romantické vlně. Obavy ohledně vztahu se rozplynou a vy si s partnerem užijete krásné chvíle.

Váhy (23. září – 22. října) Milé Váhy, léto vás zastihne v rozverné náladě. Euforii pocítíte hlavně začátkem července. Bude se vám dařit v poznávání nových věcí. Zdraví vás může potrápit, především alergie. Nezapomínejte na repelent při pobytu v přírodě.

V lásce si uvědomte, že vám partner projevuje lásku, a vděčně to oceníte. Nezadané Váhy si na svou pravou lásku ještě počkají.

Kam dál?

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Těchto 5 znamení zvěrokruhu jsou nejtemnější. Tito lidé v sobě ukrývají odvrácenou tvář

Další články