VELKÉ NEŠTĚSTÍ : Češka Lucie (†43), dcera Lili (†6) a manžel Erik (†39) zahynuli při nehodě v Kanadě. Přežil jen syn (9)

13782
Sdílejte

Myšlenky všech směřují především k osiřelému Alexovi, který jako jediný nehodu přežil a nyní se musí vyrovnávat s nesmírnou ztrátou rodičů a sestry. Česká komunita v Kanadě zorganizovala finanční sbírku na jeho podporu, do které se zapojili krajané z Kanady, Česka i Francie, odkud pocházela část Luciiny rodiny. O Alexe nyní pečuje jeho babička a kmotři, za chlapcem by měl z Česka přicestovat i Luciin otec a jedna z jejích sester.

Lucie, Erik a Liliana měli původně v osudný den dorazit na akci na českém velvyslanectví v Ottawě, kde na ně čekali přátelé a známí. Když se nedostavili, všichni předpokládali, že zůstali déle u přátel v Montrealu. Krutou pravdu se dozvěděli až následující ráno. Smrt této oblíbené a aktivní rodiny znamená pro českou komunitu v Kanadě obrovskou ztrátu, se kterou se bude dlouho vyrovnávat.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články