VELKÉ NEŠTĚSTÍ : Češka Lucie (†43), dcera Lili (†6) a manžel Erik (†39) zahynuli při nehodě v Kanadě. Přežil jen syn (9)

13766
Sdílejte

Na místě zahynula Lucie, její manžel a dcera byli převezeni v kritickém stavu do nemocnice, kde nakonec svým zraněním podlehli. Jediný, kdo nehodu přežil, byl syn Alex, který vyvázl se zraněním nohou a byl hospitalizován v nemocnici v Montrealu.Zpráva o tra*ické nehodě hluboce zasáhla českou krajanskou komunitu v Kanadě, jejíž byli Lucie a její rodina nedílnou součástí. Lucie působila jako oblíbená učitelka českého jazyka a kultury v České škole v Ottawě a byla známá svou aktivní, temperamentní a přátelskou povahou. Spolu s manželem Erikem, který pracoval jako finanční analytik, a dětmi tvořili srdce ottawské české a slovenské komunity. Pravidelně se účastnili krajanských akcí a letní prázdniny trávili návštěvami příbuzných v Česku.

Ztráta Lucie, Erika a malé Lili je obrovskou ranou nejen pro jejich blízké, ale i pro celou českou komunitu v Kanadě, jak uvedl ve svém prohlášení český velvyslanec Martin Tlapa. Generální konzulát ČR v Torontu i Česká škola v Ottawě vyjádřili na sociálních sítích hluboký zármutek a soustrast pozůstalým. V Masaryktownu v Torontu proběhla za tra*icky zesnulé smuteční mše.

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články