Ve věku 88 let zemřel herec Donald Sutherland

5371
Sdílejte

Donald Sutherland byl třikrát ženatý. Prvním manželstvím s Lois May Hardwickovou, které trvalo od roku 1959 do roku 1966, se seznámil během studií. Druhé manželství se Shirley Douglasovou, dcerou kanadského politika Tommyho Douglase, trvalo od roku 1966 do roku 1970 a z tohoto svazku vzešla dvojčata Kiefer a Rachel. Třetí manželství uzavřel v roce 1972 s herečkou Francine Racetteovou, se kterou měl tři syny – Roega, Rossifa a Anguse Redforda.Jména jeho synů jsou poctou režisérům, s nimiž Sutherland spolupracoval. Kiefer byl pojmenován podle amerického režiséra a spisovatele Warrena Kiefera, který pod pseudonymem Lorenzo Sabatini režíroval Sutherlanda v jeho prvním celovečerním filmu Zámek živých mrtvých. Roeg nese jméno po režisérovi Nicolasi Roegovi, Rossif po francouzském režisérovi Frédéricu Rossifovi a Angus Redford má druhé jméno po Robertu Redfordovi.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články