Těchto 5 znamení zvěrokruhu jsou nejtemnější. Tito lidé v sobě ukrývají odvrácenou tvář

1178
Sdílejte

2. místo: Kozoroh

Druhé místo patří ambicióznímu Kozorohovi, který má silnou touhu dosahovat vrcholů. Tito lidé jsou ambiciózní a pracovití, na druhou stranu v sobě ale ukrývají také výraznou temnou stránku. Své soukromí si přísně střeží a ne každému se tak úplně otevřou.Aby dosáhli svých cílů, mohou být až vypočítaví a kontrolující. Kozorozi umí být manipulativní a občas záludní. Jejich temná stránka se projevuje hořkostí, zlostí a někdy i pomstychtivostí. Jsou ovšem také nesmírně loajální k těm, které milují.

1. místo: Štír

Na prvním místě se umístil tajemný a silný Štír. Toto intenzivní znamení je známé svou vášní, silou a intuicí, která jim umožňuje číst záměry ostatních. Štíři si lidí drží od těla, dokud si nejsou jisti, že jim mohou důvěřovat. Pokud cítí zradu, pomstí se s krutostí. Jejich temná stránka je nečekaná a děsivá, což je činí nejtemnějším znamením zvěrokruhu. Avšak když milují, jsou neuvěřitelně věrní a ochranitelští.

Každé z těchto znamení ukrývá v sobě temnější stránku, která se může projevit v určitých situacích. I když jejich temnota může působit děsivě, zároveň je činí jedinečnými a fascinujícími. Pozor, abyste se jim dostali na tu správnou stranu!

Kam dál?

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Velký horoskop na LÉTO : Lvy čekají životní změny, Blíženci, pozor na nevyžádané rady

Další články