Těchto 5 znamení zvěrokruhu jsou nejtemnější. Tito lidé v sobě ukrývají odvrácenou tvář

1178
Sdílejte

4. místo: Panna

Čtvrté místo zaujímá Panna, které vládne touha po dokonalosti. Tento perfekcionismus často vede k nekonečnému tlaku na sebe i na ostatní, což může přerůst do nezvládnutelných rozměrů. Panny jsou kritické a mohou být podezřívavé a pesimistické, což je vede k izolaci. Tito lidé mají tendenci brát jakoukoli kritiku velmi osobně, což může ještě více prohloubit jejich temné stránky.Tito lidé mají problém věřit ostatním, což často vede k tomu, že se uchylují k osamocenému životu.

3. místo: Lev

Na jednu stranu velice veselé a pozitivní znamení, které v sobě však ukrývá také velkou dávku temnoty. Tento člověk může na první pohled působit veselým a pozitivním dojmem, ale v hloubi duše skrývá touhu po uznání a pozornosti, která může vést k manipulativnímu chování. Lvi často skrývají své skutečné pocity za maskou, a navenek mohou působit až arogantně. Tento rys je znatelný obzvlášť ve chvílích, kdy berou věci příliš osobně a jejich temná stránka vyplouvá na povrch.

Kam dál?

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Velký horoskop na LÉTO : Lvy čekají životní změny, Blíženci, pozor na nevyžádané rady

Další články