Těchto 5 znamení zvěrokruhu jsou nejtemnější. Tito lidé v sobě ukrývají odvrácenou tvář

1166
Sdílejte

Pokud se vám naskytne šance narazit na jedno z následujících pěti znamení zvěrokruhu, měli byste být obezřetní. I když mohou být tito lidé na první pohled srdeční a laskaví, v sobě ukrývají také temnou stránku, která se může projevit zejména ve chvílích hněvu. Hvězdy totiž každému znamení zvěrokruhu přidělily specifické negativní charakterové rysy, které se mohou pohybovat od výbušnosti, přes žárlivost, až po aroganci. V tomto článku se podíváme na pět znamení, která jsou považována za nejtemnější.

5. místo: Beran

Na pátém místě je impulzivní a energický Beran. Tito lidé mají tendence jednat dříve, než přemýšlí, což je často dostává do problémů. Berani mohou být ag*esivní a když se cítí ohroženi, dokážou používat manipulativní taktiky. Jakkoli vzplanou rychlým hněvem, stejně rychle se uklidní. Jsou známí svou tvrdohlavostí a zaměřením na vlastní potřeby.V případě hádky či boje dokážou využít svou sílu na maximum a pro nějaké to ošklivé slovo nejdou daleko. Jejich výhodou je však to, že jak rychle vzplanou, tak rychle vychladnou.  Ale když milují, jsou věrní a oddaní svým blízkým.

Kam dál?

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Velký horoskop na LÉTO : Lvy čekají životní změny, Blíženci, pozor na nevyžádané rady

Další články