Symboly letošního mistrovství se stali dva výrazní komentátoři, Robert Záruba a Jakub Voráček : Přiznali kolaps a vážné problémy!

1168
Sdílejte

Napětí během komentování také zvyšovala konkurenční atmosféra, zejména s jedním slovenským komentátorem. „Jediný problém byl s tím slovenským rádiem,“ vzpomínal Voráček. „Když Švýcaři měli šanci, jejich komentátor nadskočil, že to málem šlo do brány. Říkal jsem Robertovi: Ty vole, oni snad fandí Švýcarům.“ Voráček popsal, že atmosféra byla napjatá, ale nakonec se situace uklidnila, když si slovenský komentátor všiml Voráčkovy nelibosti.

Tito dva hokejoví nadšenci nejen že přinesli fanouškům jedinečné komentářské zážitky, ale také ukázali, jaké fyzické a psychické nároky může mít tato práce. Příběhy z mistrovství světa ukazují, že nejen hráči, ale i komentátoři mohou čelit velkému tlaku a stresu.

Kam dál?

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Další články