Svatba v Ulici: Snědlo se 10 kilo koláčků, vypilo 110 litrů piva. Někteří diváci vyjádřili svou závist a kritiku

2605
Sdílejte

Spotřeba jídla a pití během natáčení

Během natáčení se spotřebovalo značné množství jídla a pití. Bylo snědeno 10 kilo koláčků, 6 kilo zákusků, opekla se dvě 20kilová selata a snědlo se 60 porcí guláše s 250 knedlíky. Na zapití bylo vypito 110 litrů nealkoholického piva. Tyto údaje ukazují, kolik úsilí je potřeba k zajištění natáčení tak velké scény.

Smíšené reakce diváků

Svatba v Ulici vzbudila na sociálních sítích různé reakce. Někteří diváci vyjádřili svou závist a kritiku. „Komedianti se nažrali a my budeme nadšeně čumět na půlhodinová pásma reklam,“ napsala nespokojeně divačka Eva. Jiní, jako například Pavel, si nebrali servítky a použili vulgárnější výrazy k vyjádření své nespokojenosti.

Na druhou stranu, mnoho diváků si svatební epizodu užilo a byli dojatí. Oceňovali krásné provedení, vzhled nevěsty a atmosféru celého dílu. „Krásné zakončení, bylo to hezky udělané,“ chválila jeden z diváků jménem Adéla. Mnozí také pochválili krásu Gabriely Pumrové v podání Anety Krejčíkové, která své fanoušky okouzlila svým vzhledem a elegancí ve svatebních šatech.

Reakce na poslední díl ukazují, že Ulice i po letech vysílání stále dokáže vyvolat silné emoce a rozdělit diváky na dva tábory.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články