Svatba v Ulici: Snědlo se 10 kilo koláčků, vypilo 110 litrů piva. Někteří diváci vyjádřili svou závist a kritiku

2605
Sdílejte

Výzvy počasí a různorodé outfity

Natáčení komplikovalo nepříznivé počasí. Během svatebního obřadu začalo pršet, což přidalo na autentičnosti, ale také komplikovalo organizaci. Aneta Krejčíková jako Gábina měla dvě změny oblečení: jedny šaty na obřad a druhé volnější na svatební party. Jan Holík, který hraje Jiřího Hermana, byl z natáčení mimo studio nadšený a označil ho za příjemné osvěžení.

Aneta Krejčíková naopak přiznala, že její nálada ten den nebyla ideální, a natáčení pro ni bylo částečně za trest, protože neměla společenskou náladu.

Návrat oblíbené postavy

Divákům přinesl poslední díl také překvapení v podobě návratu Terezy Jordánové, postavy hrané Patricií Pagáčovou. Aneta Krejčíková byla z tohoto návratu nadšená a přiznala, že díky natáčení seriálu se mohla opět setkat s kolegyní, se kterou se dlouho neviděla.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články