Svatba v Ulici: Snědlo se 10 kilo koláčků, vypilo 110 litrů piva. Někteří diváci vyjádřili svou závist a kritiku

2592
Sdílejte

Poslední díl nekonečného seriálu Ulice před letní prázdninovou přestávkou přinesl velkou událost – svatbu Gábiny Pumrové a Jirky Hermana. Tento díl, který byl plný emocí a překvapení, rozděli diváky na dva tábory. Někteří byli nadšeni, zatímco jiní nešetřili kritikou. Jaké důvody vedly k tak rozdílným reakcím?Televize Nova se rozhodla divákům přiblížit, co všechno natáčení tohoto významného dílu obnášelo. Speciální díl se natáčel po dobu tří dnů, ale tomu předcházely týdny pečlivého plánování a příprav. Bylo nutné vybrat ideální místo pro obřad, sestavit seznam hostů a zajistit hladký průběh natáčení, kterého se zúčastnilo až 33 herců najednou.

Perfektní vzhled herců

Aby každý záběr vypadal dokonale, bylo zapotřebí sedmi maskérek, které se staraly o vzhled herců. Zajímavé je, že příprava samotné nevěsty, Gábiny Pumrové, kterou ztvárňuje Aneta Krejčíková, trvala pouze 45 minut. Maskérky Dagmar Erychlebová a Lucie Rabanová vysvětlily, že účes a líčení byly relativně jednoduché a rychlé na zhotovení. Po několika zkouškách a konzultacích s režisérkou se rozhodly pro poloculíkový účes, který byl schválen jako nejlepší varianta.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články