Sámer Issa po dlouhých létech zaútočil na Agátu Hanychovou a její matku Veroniku Žilkovou

718
Sdílejte

Sámer ji popsal jako alkoholičku a vzpomínal na jejich vášnivý, ale toxický vztah.„Měli jsme nebezpečný vztah. Já bydlel v přízemí. Ona přijela, nabourala do zahrádky, úplně rozbila dveře. Křičela, kde mám tu ku*vu. Já byl na tom stejně. Bylo to vášnivé, milovali jsme se,“ popsal Issa události staré dvacet let.Sámer pokračoval s tím, že Hanychová byla a podle něj stále je závislá na alkoholu. „Ona je hodná holka, ale byla a je alkoholička. Musela mi lhát, ale já to poznal, jakmile řekla dvě slova,“ kritizoval svou bývalou přítelkyni.Issa také neváhal zaútočit na Agátinu matku, herečku Veroniku Žilkovou. „V našem vztahu byl problém Žilková. To jsi nezažila. Žilková, když bylo Agátě devatenáct, jí říkala, že je stará kráva. A že ji m*dá arabský hřebec, což podle ní nebylo dost dobré pro hereckou rodinu. Nenáviděl jsem Žilkovou,“ pokračoval Sámer ve svých ostrých výrocích.

Kromě toho Issa naznačil i něco o intimním životě Veroniky Žilkové. „A kdybys věděla, s kým prcala celá léta. Nemůžu to říct, ale byli to ti z Tele Tele. Suchánek, Genzer a ten třetí. Jeden z nich,“ sdělil Issa a naznačil, že tím milencem měl být Suchánek.Tento otevřený a kontroverzní rozhovor vyvolal mnoho reakcí, ať už pozitivních nebo negativních, a ukázal, že některá témata jsou pro mediální svět stále velmi citlivá.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články