Poslední Výměna manželek měla ještě dohru. Eva po odvysílání pořadu rozpoutala peklo na sociálních sítích

2044
Sdílejte

Celá situace došla tak daleko, že se k ní musela vyjádřit i televize Nova, která pořad vysílá. Kontaktovala obě rodiny, aby jim dala prostor se ke sporu vyjádřit.Sarah v telefonátu uvedla, že Nela byla zanedbaná, neuměla se sama najíst a po bytě pobíhala jako „Mauglí“. Uvedla také, že s Nelinou otcem Davidem byla po návratu domů ještě dva týdny v kontaktu a že jí dokonce poslal 1500 Kč, když ztratila peněženku, které mu ale obratem vrátila.Eva se ve svých útocích zaměřila i na Adélu, Sářinu přítelkyni. Obvinila ji, že často mizela z domu, protože má problém s alkoholem a marihuanou. Adéla se však nařčením brání a tvrdí, že je naopak velkou odpůrkyní drog. Připustila, že si občas dá jedno nebo dvě piva u televize, ale nevidí v tom žádný problém.Adéla také prozradila, že jí Eva během natáčení dělala nechutné se*uální návrhy a přiznala, že má pohlavní nemoc. Každý večer vzpomínala, že měla nějaké nemoci. Pak z ní vypadlo, že má stále tu nemoc, takže člověk měl strach.O větě s pekáčem, kterou Eva pronesla, už ani Adéla nemusela nic říkat a s největší pravděpodobností se stane stejně populární jako mačkání hada.

Celá situace došla tak daleko, že se k ní musela vyjádřit i režisérka a kreativní producentka pořadu Jana Rezková. Ta se obrátila na režisérky, které natáčely přímo v rodinách, a chtěla vědět, zda měla Sarah nějaké problémy s malou Nelou. Podle jejich svědectví tam ale žádný problém nebyl.

Celá kauza ukazuje, jak dokáže televizní pořad rozdmýchat emoce a vyvolat vlnu reakcí na sociálních sítích. Je také příkladem toho, jak někteří lidé nejsou schopni přijmout kritiku a místo toho se uchylují k útokům a pomluvám. Důležité je však nenechat se strhnout emocemi a vždy se snažit o objektivní pohled na věc.

Kam dál?

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Předseda slovenské vlády Robert Fico bude mít po květnovém atentátu trvalé následky

Sestra zesnulé Victorie (†40) zveřejnila dojemnou vzpomínku na sociálních sítích. Řekla, co bude s dětmi…

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová odtajnila, co znamená její tetování. Na paži má nápisy v arabštině

Uplynulo15 let od smrti Michaela Jacksona. Spolu se smutným výročím vyšlo najevo tajemství

Další články