Patricie Pagáčová se vrací po pěti letech do Ulice natrvalo : Terezu čeká těžké období

27084
Sdílejte

Tereza se vrací ve velkém stylu

Návrat Terezy do Ulice nebyl jen tak obyčejný. Dějovou linií jejího příchodu se stala svatba Gábiny Pumrové a Jirky Hermana, která se připravovala měsíce. Ačkoliv svatební den nebyl bez zádrhelů, nakonec se díky pomoci soudce Hermana, otce Jirky, vše vyřešilo.

Pro mnohé fanoušky seriálu je návrat Terezy velkou nostalgií. Kdo by si nepomatoval její dospívání, první lásky, studia a dokonce i její vážnou autonehodu, po které byla v umělém spánku? Tereza prošla mnoha životními zkouškami, které diváci sledovali s napětím. Nyní se vrací, aby svědčila na svatbě své nejlepší kamarádky Gábiny. Před šesti lety šla Gábina Tereze za svědka, když si brala Davida, a nyní se role obrátí.

Co čeká Terezu v nadcházející sezóně?

Podle rozhovorů, které Pagáčová poskytla, čeká Terezu obtížné období. Jak v osobním, tak v profesním životě se bude muset vypořádat s mnoha výzvami. „Tereza se vrací do Ulice a bude muset čelit mnoha těžkým situacím, které jí nebudou dávat spát,“ prozradila herečka v pořadu Backstage Ulice.

Jednou z hlavních dějových linií nové sezóny bude vztah Terezy s jejím manželem Davidem Kučerou, kterého hraje Matouš Ruml. Po návratu Terezy do seriálu se objeví napětí a nejasnosti kolem jejich manželství, což slibuje mnoho dramatických momentů.

Kam dál?

Předseda slovenské vlády Robert Fico bude mít po květnovém atentátu trvalé následky

Sestra zesnulé Victorie (†40) zveřejnila dojemnou vzpomínku na sociálních sítích. Řekla, co bude s dětmi…

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová odtajnila, co znamená její tetování. Na paži má nápisy v arabštině

Uplynulo15 let od smrti Michaela Jacksona. Spolu se smutným výročím vyšlo najevo tajemství

Jak princezna Kate zvládá následky chemoterapie: Stylistka popsala smutné detaily

Další články