Na slávě zlatých hokejistů se ve finále kousek svezla i Agáta Hanychová (39). V baru se tulila ke zlatému Pastrňákovi a reakce lidí na sebe nenechaly dlouho čekat. Co jí vzkázali?

13527
Sdílejte

Pod fotkou se na Facebooku rozproudila diskuse. Někteří sledující spekulovali, zda Hanychová nehledá nového partnera, jiní vyjadřovali soucit s hokejisty, kteří čelí velkému tlaku médií a veřejnosti. Objevily se také komentáře obhajující Pastrňáka, který má stabilní vztah a rodinu.Na Instagramu měli lidé smůlu, tam si Agáta komentáře pro jistotu vypnula. Zřejmě správně vytušila, že by nemusely být nutně jen pochvalné.„Teď za nimi chodí všichni a ze všech stran. Mají to kluci náročné,“ nechal se slyšet Jiří. „Na Pastu špína není. Má krásnou partnerku a mimčo jak z katalogu,“ zhodnotila to Romanettta. „Myslela jsem to tak celkově, že je to hrozný, co se kolem hokejistů vyvrbilo,“ řekla nám Agáta, která se momentkou z restaurace Katr nechtěla dál moc zabývat. Už nám nestihla ani říct, proč označila jen Pastu, zatímco jeho spoluhráče opomněla.

„Jdu točit s bráchama, nemám čas,“ dodala ještě zaneprázdněná Hanychová.

V krátkém rozhovoru pro média Hanychová uvedla, že svým příspěvkem chtěla poukázat na celkovou situaci kolem hokejistů a mediální humbuk, který se kolem nich vytvořil. Zároveň zmínila, že je zaneprázdněná natáčením se svými bratry, a proto nemá čas se tématem dále zabývat. Nevysvětlila ani, proč na společné fotografii označila pouze Pastrňáka a nikoliv Nečase.

Celá situace ukazuje, jak velká pozornost se upírá na sportovce po významných úspěších a jak se jejich osobní životy stávají předmětem zájmu médií a veřejnosti. Agáta Hanychová svým příspěvkem a reakcí na něj tuto problematiku vynesla na světlo a vyjádřila podporu hokejistům v nelehkém období.

 

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články