Markéta Pekarová Adamová se podělila o své osobní a profesní zážitky : Popsala svůj největší úspěch

593
Sdílejte

Největší úspěch: cesta na Tchaj-wan

Není pochyb o tom, že jedním z největších zážitků v její kariéře byla cesta na Tchaj-wan. Tato návštěva nebyla jen formálním politickým aktem, ale také jasným vyjádřením podpory a solidarity s Tchaj-wanem v době, kdy Čína zvyšuje svůj nátlak na tento ostrovní stát. Pekarová Adamová vnímá technologické a kybernetické hrozby z Číny jako významné riziko nejen pro Českou republiku, ale i pro celou Evropu.

„Opravdu vnímám riziko, které tady je s technologiemi z Číny. Je to hrozba, kterou nevidíme tak, jako bychom viděli, kdyby na nás útočil někdo nějakými zbraněmi, jako je tank nebo stíhačky,“ uvedla. Tento postoj ji dovedl k rozhodnutí popíchnout novinářku s telefonem značky Huawei na tiskové konferenci o cestě na Tchaj-wan.

Osobní život a zásady

Markéta Pekarová Adamová neustále zdůrazňuje, že své vystupování a rozhodnutí zakládá na vlastních zkušenostech a osobních hodnotách. „Dělám to i s mým příjmem, u kterého to podle některých není nutné. Prostě nevidím důvod, proč bych měla něčím plýtvat. Jak s energiemi, tak třeba s potravinami,“ dodává. Tento přístup ji doprovází nejen v osobním, ale i v profesním životě, kde se snaží být příkladem zodpovědného chování.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články